۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۳:۵۱

آغاز امتحانات پایان‌ترم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ۴ بهمن ماه

آغاز امتحانات پایان‌ترم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ۴ بهمن ماه

بجنورد- دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در اطلاعیه تصریح کرد: امتحانات پایان‌ترم دانشجویان این دانشگاه از ۴ بهمن ماه آغاز و این آزمون‌ها تا ۲۱ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در اطلاعیه ای از آغاز امتحانات پایان‌ترم دانشجویان این دانشگاه از ۴ بهمن ماه خبر داد. آزمون‌ها تا ۲۱ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

با تمهیدات اندیشیده‌شده برای برگزاری منظم امتحانات، آزمون‌های پایان‌ترم در چهار حوزه امتحانی شامل سایت دانشکده پزشکی، سایت و سالن امتحانات دانشکده پرستاری و مرکز آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه برگزار می‌شود.
امتحانات در دو شیفت صبح و عصر برنامه‌ریزی شده است؛ به طوری که امتحانات کتبی در شیفت صبح و آزمون‌های الکترونیکی یا مجازی در شیفت‌های صبح و عصر برگزار خواهد شد.
تعداد دانشجویان دانشگاه بیش از ۲۴۰۰ نفر است که در ۳۰ رشته مشغول به تحصیل هستند و همه آن‌ها در فرآیند امتحانات شرکت دارند.
کد خبر 6725082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha